nlende
Zoeken

Blomsma wint opdracht Stanislav Yudin signage

Geplaatst op 28 februari 2014

Seaway Heavy Lifting heeft Blomsma Signs & Safety de opdracht gegeven voor het updaten van de veiligheidssignalering en vluchtroutegeleidingssysteem voor de ‘Stanislav Yudin’.

De Stanislav Yudin ondergaat momenteel een volledige renovatie bij Damen Shiprepair te Schiedam. Blomsma Signs & Safety zal voorzien in het engineeren van een signplan op basis van de meest recente wet- en regelgeving en het verzorgen van de productie en montage van de benodigde veiligheidssignaleringen en het vluchtroutegeleidingssyteem. Tevens worden de calamiteiteninstructies in alle hutten vernieuwd, in een uniforme stijl welke reeds eerder is toegepast op de ‘Oleg Strashnov’.

Seaway Heavy Lifting is een toonaangevende offshore contractor in de Olie & Gas en Duurzame Energie industrie wereldwijd. Wij bieden op maat gemaakte T&I (Transport & Installation) en EPCI (Engineering, Procurement, Construction en Installation) oplossingen. Met onze hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers, kwaliteit assets en voortdurende focus op nieuwe technologieën voorzien wij onze klanten van veilige, effectieve en “added value” oplossingen.

Seaway Heavy Lifting is eigenaar van de kraanschepen Stanislav Yudin (hijscapaciteit van 2500 ton) en de Oleg Strashnov (hijscapaciteit van 5000 ton). Beide schepen zijn “state of the art” en gecertificeerd conform de hoogste standaards.

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.