Anti-slip Blomsma Signs & Safety Hand aan de railing

Anti-slip

Anti-slip materiaal verbetert veiligheid

Volgens TNO onderzoek (2013) veroorzaakt vallen 16% van de arbeidsongevallen met letsel en verzuim. Deze slip-, glij- en valpartijen kunnen voorkomen worden door het aanbrengen van anti-slip materiaal. Dit betreft trappen, maar zeker ook looppaden op vloeren, kooiladders etc. De anti slip oplossingen van Blomsma Signs & Safety zijn te bevestigen op ondergronden zoals metaal (roostervloeren), beton, kunststof en hout. Wij leveren en monteren zowel antislip-covers, antislip-tapes als antislip-coatings.

Duurzame kwaliteit

De anti-slip materialen, -elementen en -coatings die Blomsma levert zijn van optimale kwaliteit. Onze producten zijn geselecteerd op positieve onderzoeksresultaten en jarenlange praktijktesten in zware omstandigheden. Zowel in offshore als maritieme omgevingen (zout water en koolwaterstoffen) als in de chemie.

Maatwerk

Bij Blomsma Signs & Safety werken deskundige tekenaars, engineers en monteurs. Zij inventariseren de slipgevaarlijke situaties in uw bedrijf en verwerken deze tot een antislip-advies met een passende korrelstructuur of ‘grid’. Eventueel wordt een compleet antislip-belijningsprogramma verwerkt in signplattegronden. Al onze antislip-oplossingen zijn maatwerk.

Integreren van veiligheidssignalering

Bij diverse locaties waar antislip-voorzieningen worden aangebracht kan tevens behoefte zijn aan geïntegreerde veiligheidssignalering, eventueel aangevuld met een tekstboodschap. Een mogelijkheden is bijvoorbeeld het aanduiden van een EX-zone in een trappaneel bij het betreden van een fabriek. Of het aangeven van het symbool van bijvoorbeeld de verplichte looproute in looppaden. Vraag ons naar de mogelijkheden.