Laddersport profielen bieden een betrouwbare anti-slip bescherming tegen glibberige ladders. Beschikbaar in ronde en rechthoekige uitvoering.

Laddersport Profielen

Het is niet langer nodig om glibberige ladders te beklimmen, omdat laddersport profielen de gewenste betrouwbare anti-slip bescherming bieden. Conventionele laddersporten die gemaakt zijn van bijvoorbeeld staal, zijn berucht om het feit dat ze glad kunnen worden. Onze duurzame profielen zorgen voor jarenlange anti-slip bescherming in velerlei omgevingen. Van offshore platforms tot industriële toepassingen. Laddersport profielen zijn beschikbaar in ronde of rechthoekige uitvoering om zo gemakkelijk over bestaande laddersporten aan te brengen.

Onze profielen zijn gemaakt van de beste kwaliteit glasvezel, ingebed met scherpe en duurzame siliconencarbide steenfragmenten ten behoeve van een extra lange levensduur. We bieden u ronde en rechthoekige profielen die gemaakt zijn om exact over uw bestaande laddersporten te passen. De profielen zijn leverbaar in een brede selectie van kleuren, inclusief nalichtend.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.