Anti-slip trappanelen minimaliseren het risico op incidenten bij het gebruik van trappen. Deze kunnen voorzien worden van symbolen.

Trappanelen

We hebben een brede selectie van basismaterialen beschikbaar voor het afdekken van treden, afhankelijk van uw eisen. Deze omvatten roestvrij- of gegalvaniseerd staal, glasvezel versterkt polyester en vinyl (flexibel PVC) covers. De producten zijn bestand tegen corrosie, UV en hitte en hebben een stevig, korrelig oppervlak dat is verbonden aan de drager via een gepatenteerd proces. Trappanelen verbeteren de grip en zichtbaarheid op traptreden en minimaliseren zo het risico op incidenten bij het gebruik van trappen. Daarnaast kunnen trappanelen voorzien worden van tekst en symbolen.

Op basis van uw wensen en eisen en onze ervaring, combineren we het juiste basismateriaal, toplaag, afmetingen en kleuren om uw traptreden en looppaden te voorzien van anti-slip panelen. Door gebruik van de juiste kleur(en) worden de treden duidelijk gemarkeerd waardoor de veiligheid tijdens het gebruik
van de trap vergroot wordt. Blomsma voert standaard een selectie van FRP panelen, roestvrijstalen of gegalvaniseerde panelen kunnen op verzoek geproduceerd worden.