Platform identificatie sign op ENGIE D18 platform

Platform Identificatie Signs

Waarom Platform Identificatie Signs

Platform Identificatie Signs (of Platform ID Signs) bevatten de naam van een platform of andere offshore installatie en zorgen ervoor dat de naam van het platform of installatie gemakkelijk kan worden waargenomen vanaf de zee en vanuit de lucht. Dit Identificatie Sign dient vanuit alle reguliere hoeken en in alle lichtsituaties en weersomstandigheden goed zichtbaar te zijn. Duidelijk herkenbare ID signs kunnen bijdragen aan het voorkomen van zogenaamde ‘wrong deck landings’ zoals een studie van CHC uit 2015 heeft uitgewezen.

Dit maakt Platform ID Signs dé manier om identificatie zeker te stellen van:

  • Boorplatforms
  • Gas & Productie Platforms (Vaste platforms)
  • FPSO’s, FRSU’s
  • Trafo Platforms (Wind energie)
  • Offshore Windmolens

Zichtbaarheid en duurzaamheid in extreme weersomstandigheden

Gezien de soms extreme weersomstandigheden in de gebieden waar dit soort platformen opereren, wordt er veel van de Platform Identificatie Sign-panelen gevraagd. Om te zorgen voor de meest optimale levensduur, gebruikt Blomsma Signs & Safety bij de fabricage van deze panelen hoogwaardige 3M™ Diamond Grade reflectie folies. Om invloed van zout water op de folie te voorkomen worden alle ‘open’ verbindingen geseald met een 3M™ Edge Sealant.

Ieder Platform Identificatie Sign kan door Blomsma gepersonaliseerd zodat beide de naam van het platform op het Sign komt te staan, alsmede het bedrijfslogo. Platform Identificatie Signs worden bevestigd op een roestvrijstalen frame, ter bescherming tegen de winden op zee.

Hoogwaardige kwaliteit

Blomsma Signs & Safety gebruikt hoogwaardige 3M™ producten voor de fabricage van Platform Identificatie Signs waardoor wij een garantie van 5 jaar kunnen geven. Blomsma behoort met de status “Platinum” in het nieuwe 3M™ Select Graphic Provider tot het hoogste niveau van signbedrijven. Hiermee voldoen onze Blomsma Signs & Safety 3M™ Certified Sign Installers™ aan strenge eisen met betrekking tot kennis en montage.

Deze kennis en ervaring zijn voor u een garantie dat de door ons geleverde Platform Identificatie Signs voldoen aan de hoogste eisen en internationale wet- en regelgeving.