T204_01H_antislip_traptreden

Anti-slip covers

Anti-slip covers

Anti-slip covers zijn er in verschillende vormen, maten, kwaliteiten en uitvoeringen. Ze worden gebruikt voor het slipvrij maken van bijvoorbeeld wandelpaden op industrieterreinen en in industriële installaties, op trappen, in werkplaatsen en in keukens. Blomsma Signs & Safety biedt verschillende oplossingen om het werken op en bezoeken van locaties veiliger te maken.

Hi-traction walkway covers

Vooral in de chemie, industrie en offshore wordt de optimale Hi-traction kwaliteit toegepast. Specifieke loop- en vluchtroutes kunnen in de looppaden worden geïntegreerd.

Antislip op trappen en ladders

De treden van trappen en sporten van ladders zijn gevarenbronnen. Blomsma Signs & Safety heeft een breed assortiment antislip-materialen om het risico van vallen en uitglijden te verminderen. Afhankelijk van de toepassing wordt gebruikgemaakt van een ondergrond van gegalvaniseerd staal, glasvezel, vinyl of buigbaar pvc. Alle producten zijn bestand tegen corrosie, UV-straling en brand.

Beschermt en maakt zichtbaar

De antislip-materialen die Blomsma Signs & Safety gebruikt hebben een opvallende kleur. Daardoor vergroten deze de zichtbaarheid van vloerobstakels zoals pijp- en kabelbruggen. Deze praktische bruggen zijn belastbaar met een gewicht van 450 kilo en verkrijgbaar in diverse lengten.