Industrie & Chemie

Industriële en chemische sector

De chemie en industrie wordt gekenmerkt door complexe installaties, onoverzichtelijke situaties en omgevingen. Meestal gaat dit gepaard met de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. Ondanks specifieke voorschriften brengen werkzaamheden in chemie en industrie veelal grote risico’s met zich mee.

Fit for Purpose

Blomsma Signs & Safety richt zich op het verkleinen van risico’s door het doeltreffend toepassen van veiligheidssignalering. Als het gaat om het projecteren en realiseren van signaleringen is ons motto ‘Fit for Purpose’. Wij visualiseren de veiligheidsfilosofie op locatie, van de toegang van het terrein tot en met de installaties en fabrieken.

Vertalen en visualiseren van beleid

Wij vertalen veiligheidsbeleid en visualiseren veiligheid. Juist materiaalgebruik en een correcte interpretatie van wet- en regelgeving en ondersteunende normering is daarbij essentieel. Reeds jarenlange ervaring hebben wij met verschillende opdrachtgevers. U treft ons onder andere op tankterminals, raffinaderijen, mijnbouwinstallaties, waterzuiveringen, chemische plants, voedselverwerkende fabrieken en constructiebedrijven.

Het Industrie en Chemie portfolio geeft een helder beeld hoe onze jarenlange praktijkervaring en kennis van de branch zich vertalen in de eindkwaliteit van onze projecten.