nlende
Zoeken

Werken bij Blomsma Signs & Safety

Waar ben jij naar op zoek?

Veiligheidssignalisatie wordt steeds belangrijker bij de Arbeidsrisico beheersing van (BRZO)bedrijven, instellingen en overheden. Dit komt mede omdat Veiligheidssignalisatie vanuit wet- en regelgeving wordt gestuurd. Voor onze projecten zijn vakkundige en toegewijde projectengineers, fieldengineers en monteurs nodig, die onze projecten perfect weten te realiseren.

Volg je nog een opleiding, ben je toe aan je eerste baan, of zit je al jaren in het vak en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De mogelijkheden zijn er bij Blomsma. Nog geen of weinig ervaring? Geen probleem. We leren je altijd graag kennen.

 

Van starter tot ervaren kracht, van project engineer tot monteur. Bij Blomsma Signs & Safety zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier onze vacatures

Wij zijn Blomsma Signs & Safety

Ruim 40 jaar is Blomsma Signs & Safety actief met advies, productie en realisatie van veiligheidssignalering en procesidentificatie. Onze opdrachtgevers vertrouwen op Blomsma Signs & Safety om invulling te geven aan eenvoudige en complexe vraagstukken op het gebied van veiligheidssignalering. Van enkelvoudige leveringen van losse signproducten tot en met complexe industriële of maritieme projecten voor het realiseren van een compliant veiligheidssignalerings-systeem dat volledig aan de behoeften van de klant voldoet.

Onze geïntegreerde expertise en uitgebreide oplossingen leveren zekerheid, innovatie en toegevoegde waarde voor signprojecten over de hele wereld. Iedereen in ons team heeft de ambitie om door innovatie en betrokkenheid de opdrachtgevers met maatwerk van dienst te zijn.

Met ons hoofdkantoor in Zoetermeer (Nederland), hebben wij vestigingen in Hoogezand (Nederland) en Oldenburg (Duitsland). Er werken meer dan 100 mensen bij Blomsma.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.