nlende
Zoeken

Gerelateerde producten

Vluchtwegmarkering Vluchtroutegeleiding Low Location Lighting Calamiteiteninstructies Brandpreventie en Reddingsmiddelen Leidingmarkering Platform Identificatie Signs

Marathon Oil Alba B3 Platform – Veiligheidssignalering

In 2015 hebben we het Marathon Oil Alba B3 platform na een gedegen survey en op basis van een signplan en engineering voorzien van een compleet pakket aan veiligheidssignalering, vluchtwegmarkering, low location lighting in de accommodatie shelter, safety instruction signs, platform ID signs en leidingmarkering.

Dit platform is in 2016 voor het eerst gas gaan produceren voor de kust van Equatoriaal Guinee en is door Heerema Fabrication Group gebouwd. In juli 2016 is het Alba B3 platform voor het eerst gasproductie gaan realiseren waarmee Marathon Oil ongeveer 130 miljoen vaten olie-equivalent aan gas van onontwikkelde reserves om kan zetten. De levensduur van het Alba-veld voor de kust van Equatoriaal-Guinea is hiermee met acht jaar verlengd.

Blomsma Signs & Safety heeft de veiligheidssignalering  gerealiseerd op basis van een signplan. Ook de complete vluchtwegsignalering is door Blomsma geproduceerd, geleverd en gemonteerd, inclusief  de cabin safety instructions, low location lighting en vluchtwegborden. Verder is er leidingmarkering aangebracht op alle leidingen volgens het Marathon Oil kleurenschema inclusief GHS gevarensymbolen en is het platform voorzien van opvallende Platform Identificatie Signs.

Alle borden zijn vervaardigd uit een 3M™ Scotchcal™ reflecterend vinyl op diverse basismaterialen volgens de strenge 3M™ specificaties.  De installatie is uitgevoerd door onze Blomsma 3M™ gecertificeerde monteurs, zodat alle relevante 3M™ product garanties zijn gewaarborgd. De leidingmarkering is uitgevoerd met het ultrasterke PolyesPro® materiaal.

Gedurende het signproject is ons ook gevraagd om de reddingsmiddelen en brandbestrijdingsmiddelen met bijhorende beugels, kasten en boxen te monteren. Hiermee is een efficiënt samenspel ontstaan waarbij signalering en equipment simultaan zijn geïnstalleerd.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.