Diverse veiligheidsborden bij een verlaadplaats

Producten

Leverancier van identificatie-oplossingen

Zowel in de werkomgeving als in de openbare ruimte is het belangrijk dat iemand weet waar hij zich bevindt en waar zijn bestemming is. Ieder mens heeft te maken met identificatie. Identificatie is zelfs noodzaak wanneer het veiligheidskundige informatie betreft! In alle situaties is essentieel dat informatie voor iedereen eenduidig en slechts op één wijze interpreteerbaar is. Blomsma Signs & Safety heeft zich gedurende 35 jaar ontwikkeld tot totaalleverancier van uiteenlopende producten op het gebied van identificatie en communicatie van veiligheidsbeleid.

Thuis in wet– en regelgeving

In Nederland is Blomsma Signs & Safety als geen ander bekend met alle in de wet-en regelgeving voorgeschreven veiligheidssignaleringen. Dit resulteert in een productenpakket dat altijd voldoet aan de actuele normeringen. Door onze uitgebreide kennis van veiligheidssignalisatie, te combineren met onze ervaring met situaties op de veelal zeer risicovolle locaties van onze opdrachtgevers, zijn wij in staat de juiste producten te adviseren.

Maatwerk in signing

Vanwege onze praktijkinventarisaties zijn onze producttoepassingen altijd maatwerk. Dit betreft zowel het toepassen van uit voorraad leverbare standaardborden als van speciaal op maat vormgegeven signing. Met onze grafische en technische teken- en ontwerpmogelijkheden vinden wij altijd de optimale oplossing voor het communiceren van uw veiligheidbevorderende informatie.

Compleet productassortiment veiligheidssignalisatie

Gedurende 25 jaar hebben wij in vele branches ervaring opgedaan met de uiteenlopende eisen die aan veiligheidssignaleringen worden gesteld. Deze ervaring heeft geleid tot realisatie van een compleet productassortiment. Projectmatig kan dit pakket worden aangevuld met mogelijkheden die wij vanuit de zusterbedrijven van Blomsma Signs & Safety implementeren. Hierbij kan worden gedacht aan combinaties met interieurdecoraties, geveluitingen, lichtbakken in Neon, led of TL, buildingwraps en luxe bewegwijzeringsystemen.

U leest hierover op de website van Blomsma Print & Sign.