Anti-slip zelfklevend vinyl nalichtend of in 6 verschillende kleuren voor toepassingen als maritiem, industrieel en commercieel

Materialen en kleuren

Er zijn meerdere grids beschikbaar en tal van keuzes qua kleuren, materialen en maten. Door antislip panelen regelmatig schoon te maken, houdt u de panelen vrij van vuil en blijven ze er als nieuw uitzien. De meeste huishoudelijke of industriële reinigingsmethoden kunnen hiervoor worden gebruikt; wasmiddelen en milde ontvetters werken goed. Voor hardnekkige afzettingen raden we aan om met een borstel met stijve haren te werken. Hoge druk verwarmd water (660 psi) kan voor de reiniging worden gebruikt in industriële omgevingen. Sneeuw en ijs kan worden verwijderd met een borstel of een kunststof schep. Zout, calciumchloride of andere smeltmiddelen worden gebruikt op samengeperste sneeuw en ijs.

Materiaal soorten

Naast roestvrij- of gegalvaniseerd staal, glasvezel versterkt polyester, zijn flexibele vinyl vellen en rol materiaal beschikbaar. Vinyl vellen zijn zelfklevende materialen die eenvoudig kunnen worden toegepast, wat het ideaal maakt voor gebruik op bijvoorbeeld gebogen tank daken. Onze materiaalselectie voor anti-slip panelen bestaat uit:

  • extra grid (offshore, maritieme en industrieel gebruik)
  • fijn grid (commercieel en residentieel gebruik)

 

Nalichtend werkt

Als het licht plotseling uitvalt, kunt u de route naar een veilige plek markeren en tegelijkertijd anti-slip bescherming bieden voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Nalichtende afdek panelen voor trappen, loopbruggen en ladders zijn middelen die bewezen hebben tot wel 20 uur in het donker nog zichtbaar te zijn nadat de lichtbron is verwijderd.

Kleur

Het gebruik van de juiste kleuren kan een continu aanwezig communicatiemiddel zijn. Een middel om medewerkers te informeren en te waarschuwen voor gevaarlijke situaties, vaak ook nog onafhankelijk van de spreektaal. Blomsma Signs & Safety biedt een programma van anti-slip materialen in zes verschillende kleuren, elk met een eigen betekenis en doel.