Tapes en folies

Anti-slip tapes en folies geven een duurzame, non-slip oppervlak om letsel te verminderen in een breed scala van toepassingen. De siliconen carbide korrel zorgt voor duurzaamheid in zowel binnen als buiten omgevingen. Het innovatieve lijmsysteem biedt een zeer goede bestendigheid tegen temperatuur, vochtigheid en chemicaliën. Op maat gesneden tapes en folies om te passen bij looppaden,
productiegebieden, trappen, scheepsdekken en tankdaken, kunnen het aantal gevallen van letsel verder reduceren en geven tegelijk een visuele aanwijzing voor een veiligere werkplek.

Al onze anti-slip tapes en folies kunnen op maat gemaakt worden op basis van uw behoefte. Onze engineers kunnen u adviseren welk product het beste werkt in uw omgeving en manier van gebruik.

Military Grade

Onze Military Grade anti-slip tapes en folies zijn gemaakt om in extreme (weers-)omstandigheden te functioneren. Omstandigheden die vragen om extra duurzaamheid en grip. Deze producten zijn uitgebreid getest door en worden gebruikt op marineschepen en andere militaire toepassingen.

Al onze Military Grade anti-slip tapes en folies kunnen op maat gemaakt worden op basis van uw behoefte. Onze engineers kunnen u adviseren welk product het juiste is voor uw situatie en toepassing.