Total project service

Blomsma Total Project Service

Tot de Blomsma Groep behoren de divisies ‘Signs & Safety’ en ‘Print & Sign’. Vanwege de elkaar aanvullende en tevens overlappende dienstverlening kan Blomsma haar opdrachtgevers Total Project Service bieden: alles in één hand! Onze opdrachtgevers ervaren dit concept als helder en compleet. Het is een beproefd traject van inventarisatie, rapportage, presentatie, productie en montage door een vakkundig en gekwalificeerd team van engineers en monteurs.

Inventarisatie, advies en uitvoering

Onze Total Project Service start met een inventarisatie die wordt uitgevoerd door met de sector of branche bekend zijnde specialisten. Ter plaatse wordt bepaald waar welke signalering benodigd is en in welke uitvoering en materiaal. Door het gebruik van samengestelde borden en een duidelijke, harmonieuze en uniforme uitstraling realiseren wij een overzichtelijke signalering.

Signplattegronden en signmanual

De inventarisatieresultaten worden door onze tekenaars vertaald naar signplattegronden. Via een direct aan de plattegrondtekening gekoppeld beheersysteem worden de gespecificeerde signalering- en montagekosten inzichtelijk gemaakt. Door bundeling van alle plattegronden ontstaat een signmanual dat de basis is voor overleg met alle betrokkenen en definitieve realisatie en uiteindelijk zelfs een onderhoudsplan.

Veiligheidskundig tekenwerk en onderhoudscontracten

Tot onze Total Project Service behoort ook het verrichten van veiligheidskundig tekenwerk en het werken met onderhoudscontracten. Blomsma Signs & Safety garandeert dat iedere opdracht na oplevering voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.