nlende
Zoeken

Blomsma Signs & Safety leidingmarkering voor Shell Leman Uptime compressor

Geplaatst op 16 juli 2014

Blomsma Signs & Safety heeft de opdracht ontvangen van Spie om de leidingmarkeringen voor het Shell Leman Uptime compressie platform te leveren, welke momenteel in aanbouw is bij HSM Schiedam.

De scope omvat het engineeren, produceren en installeren van alle benodigde leidingmarkeringen conform de Shell DEP DEP 30.00.60.21-GEN, aangevuld met gevaren symbolen conform EU-GHS (CLP). Een tweede toevoeging zijn add-on merkers met de zogenaamde “van-naar” aanduidingen, die inzicht verschaffen aan operators en het efficiënt opereren van de installatie.

De hoogwaardige 3M Scotchcall leidingmarkeringen worden geproduceerd volgens het 3M Matched Component productie process om de levensduur in de offshore omgeving te borgen. Het Blomsma montage team brengt zelfstandig op basis van aangeleverde P&ID’s en Isometrics alle markeringen aan.

Blomsma Signs & Safety realiseert reeds vele jaren projecten voor Shell OneGas, de E&P divisie van Shell in het Nederlandse (NAM OneGas East) en Britse (Shell OneGas West) deel van de Noordzee.

Meer informatie over het Shell Leman Uptime project: www.hsm.nl en www.iv-groep.nl

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.