nlende
Zoeken

Gerelateerde producten

Platform Identificatie Signs

Aasta Hansteen Platform – Platform identificatie panelen

Platform Identificatie panelen voor Statoil platform Aasta Hansteen

Blomsma Signs & Safety heeft de Platform Identificatie panelen vervaardigd voor Aasta Hansteen. Het platform wordt in opdracht van Statoil gebouwd in Zuid Korea bij Hyundai Heavy Industries. De Platform ID panelen hebben als doel een betere herkenning van het platform van een grotere afstand voor helikopters en scheepvaart. Duidelijk herkenbare ID signs kunnen bijdragen aan het voorkomen van zogenaamde ‘wrong deck landings’ zoals een studie van CHC uit 2015 heeft uitgewezen.

De extreme weersomstandigheden in het gebied waar het Aasta Hansteen platform komt te staan vragen veel van de panelen. Voor de meest optimale levensduur zijn hoogwaardige 3M™ Diamond Grade reflectie folies toegepast. Om invloed van zout water op de folie te voorkomen zijn alle ‘open’ verbindingen geseald met een 3M™ Edge Sealant.

Codering per paneel door projectengineer ten behoeve van efficiënte montage

De Blomsma Signs & Safety 3M™ Certified Sign Installers™ hebben de door Bayards aangeleverde systeempanelen geprepareerd en tevens voorzien van de 3M™ folies en Sealant. De projectengineer heeft een codering aan elk individueel paneel toegekend welke ook op de achterzijde als etiket is aangebracht. Hiermee is een efficiënte montage te Korea geborgd.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.