nlende
Zoeken

Gerelateerde producten

Terrein bewegwijzering Veiligheidssignalering Veiligheidszone- en samengestelde borden Verkeersborden

Reconstructie en herziening van terreinbewegwijzering voor Kisuma

Voor Kisuma Chemicals B.V. hebben wij de bewegwijzering op het terrein gereconstrueerd en herzien. In verband met de herinrichting van het voorterrein van Kisuma waren de verkeersstromen gewijzigd en dit diende verwerkt te worden in het bewegwijzeringssysteem.

Vanuit het door Kisuma aangeleverde conceptplan, een schouw op locatie en ons onderhoud hebben wij een bebordingsplan opgesteld. Dit plan geeft de locaties en lay-outs van de verschillende onderdelen van het bewegwijzeringssysteem weer en vormt daarmee de scope van het project.

Scope van het project

  • Engineering van het bebordingsplan, inclusief de grafische vormgeving
  • Productie en levering van de geplande bebording
    • Route en informatieborden in eenvoudige, begrijpelijke stijl
    • Veiligheidsborden t.b.v. Factory zone
    • Verkeersborden (selectie)
  • Werkvoorbereiding en montage van de bebording

Uitvoering en montage

Aan de hand van het opgestelde bebordingsplan zijn de borden door Blomsma Signs & Safety vormgegeven en zijn de lay-outs ter goedkeuring aangeboden aan Kisuma. Na deze goedkeuring is de productie van de halffabricaten en benodigde prints in gang gezet en heeft de levering en de montage van de bebording plaatsgevonden

Een toegewezen project-engineer/werkvoorbereider heeft alle bescheiden verzorgd;  vergunningsaanvragen, aanmelding personeel, werkplanning, de aansturing van het Blomsma montageteam, kwaliteitscontrole en de oplevering. Een Blomsma montageteam bestaande uit (eigen) gekwalificeerd personeel met ervaring in de chemische en industriële sector heeft de montage verzorgd. Deze 3M™ Certified Safety Signs Installers™ hebben de benodigde veiligheidstrainingen zoals VCA-Basis, VCA-VOL en werken op hoogte, zodat alle werkzaamheden op een veilige manier worden uitgevoerd.

Voor de bebording is 3M™ Scotchcall™ Reflectie materiaal toegepast. Het materiaal is voorzien van een beschermend laminaat en is gegarandeerd Uv-bestendig en kleurvast.

Over Kisuma

Kisuma Chemicals B.V. produceert tot 30.000 ton magnesiumhoudende producten per jaar in Veendam, die vanuit voorraad aan klanten over de hele wereld worden geleverd. Het bedrijf is een dochteronderneming van het Japanse Kyowa Chemical Industry, dat ook fabrieken heeft in Japan en China en verkoopkantoren in Singapore en Houston (VS). In 1997 besloot Kyowa hun eerste niet-Japanse vestiging op te richten in Noord-Nederland vanwege de aanwezigheid van zeer zuiver magnesiumchloride, de belangrijkste grondstof voor de producten van het bedrijf.

Lees hier meer over Kisuma.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.