Anti-slip trapneuzen voor het voorkomen van struikelen. Gemaakt van verschillende materialen. Kosteneffectief en gemakkelijk te installeren

Trapneuzen

Anti-slip trapneuzen zijn panelen die, geplaatst op en over de rand van de traptrede, wrijving geven tussen de schoenzool en de bovenkant van de trede. Deze extra wrijving heeft als doel het voorkomen van struikelen tijdens het gebruik van de trap en kunnen worden gemaakt van verschillende materialen. Het belangrijkste voordeel van anti-slip trapneuzen is de kosteneffectiviteit; het is eenvoudig te installeren op bestaande trappen, waardoor langdurige renovaties of zelfs het plaatsen van geheel nieuwe trappen niet langer nodig zijn. Buiten het standaard materiaal dat wordt gebruikt in anti-slip trapneuzen, zijn er ook nalichtende materialen beschikbaar.

We kunnen u anti-slip trapneuzen aanbieden in verschillende materialen en kleuren, voor industriële- en veiligheidstoepassingen. Kleur kan worden toegepast om de zichtbaarheid te verhogen. Blomsma voert standaard een selectie van FRP anti-slip trapneuzen, roestvrijstalen of gegalvaniseerde trapneuzen kunnen op verzoek geproduceerd worden.