nlende
Zoeken

Blomsma voorziet Tronox in VG signaleringen

Geplaatst op 10 april 2013

Tronox Pigments Holland B.V. heeft Blomsma als partner geselecteerd voor de implementatie van de veiligheid- en gezondheidsignaleringen voor haar fabrieken te Rozenburg. Het aandachtspunt van het project ligt bij het aanbrengen van de markeringen op alle leidingen en tanks, bij gevaarlijke stoffen worden de GHS symbolen geïntegreerd in de markeringen. Na evaluatie van de pilot is een standaard gezet voor uitvoering over het gehele terrein.

Inmiddels is een team van gemiddeld 6 man sterk over de gehele locatie werkzaam. De Blomsma project engineer en field engineer dragen zorg voor een uniforme uitstraling, en realisatie van het project binnen het gestelde termijn.

Samen met ondersteuning vanuit Tronox streven we naar een project met een visueel sterk resultaat en dat er veilig gewerkt wordt op locatie volgens de veiligheidsvoorschriften van Tronox.

Tronox Pigments (Holland) B.V. is de enige producent van titaandioxide pigment in Nederland en levert aan 1100 klanten in meer dan 100 landen. Tronox levert een product van hoogwaardige kwaliteit voor 3 belangrijke marktsegmenten: fabrikanten van coatings, ofwel verf in alle soorten en maten, de plasticindustrie en de papier (laminaat)industrie.

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.