nlende
Zoeken

Huber Group gunt Blomsma Signs & Safety leiding- en tankmarkering

Geplaatst op 9 januari 2019

Huber Group Deutschland GmbH heeft Blomsma Signs & Safety Oldenburg GmbH de opdracht gegund voor het realiseren van leidingmarkering en tankmarkering voor de locatie Celle in Nedersaksen.

Op basis van de ASR A1-3, TRGS 201 worden er markeringen voor leidingen en tanks voorgeschreven, welke worden uitgevoerd conform de bepalingen van de DIN 2403.

Blomsma Signs & Safety verzorgt de engineering, werkvoorbereiding, productie en montage door eigen 3M™ Certified Safety Sign Installers™. Het project omvat het in kaart brengen van de te markeren leidingsystemen, vervaardigen van uniforme lay-outs, en het aanbrengen van PolyesPro® leidingmarkering welke in eigen huis wordt geproduceerd. De tankmarkeringen worden vervaardigd van hoogwaardige 3M materialen, met volledige garanties op hechting en kleurvastheid.

De Huber Group is een internationale holding, bestaande uit 40 bedrijven, verspreid over de hele wereld. Het bedrijf is al meer dan 250 jaar in handen van de familie die het ooit oprichtte. De groep staat bekend als één van de toonaangevende fabrikanten van drukinkt. Zij gebruikt haar kennis voor het produceren en op de markt brengen van drukvernissen, vochtmiddeloplossingen, additieven en hulpmiddelen voor het drukken.

Meer weten over Huber Groep?

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.