nlende
Zoeken

Blomsma partner voor bewegwijzering nieuwbouw OPCW Nootdorp

Geplaatst op 24 november 2022

Blomsma is als partner gekozen om de interne bewegwijzering te verzorgen voor het nieuwbouw Chemtech Centre van de OPCW. Dit nieuwe laboratorium en studie-en congrescentrum dat in Pijnacker-Nootdorp wordt gebouwd, is ontworpen door Ector Hoogstad Architecten en is geïnitieerd om te voldoen aan de ontwikkelende behoeften van de OPCW.

Blomsma zal de bewegwijzering gaan verzorgen in het laboratorium, de kantoren, de trainingsruimte en in de Equipment Store. Al deze functies zijn georganiseerd rondom het ‘hart’ van het gebouw waar personeel en bezoekers samenkomen. Het belang van duidelijke bewegwijzering is hier groot; de bezoekers- en personeelsstroom dient efficiënt van A naar B geleid te worden. We zullen dit nieuw te maken bewegwijzeringssysteem dan ook baseren op het gedrag van mensen. Het vinden van de weg in dit nieuwe OPCW gebouw moet een gemakkelijk proces zijn. Er worden pragmatische oplossingen toegepast, een mix van pvc-vrije signage folies, bewegwijzeringspanelen en full color uitingen.

Over OPCW

De Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) zet zich in voor een wereld zonder dreiging of het gebruik van chemische wapens. De organisatie ontving in 2013 de Nobelprijs voor de Vrede voor haar uitgebreide inzet in het verwijderen van chemische wapens. OPCW is momenteel bezig haar Laboratorium en Equipment Store te upgraden naar een nieuw Centre for Chemistry and Technology (ChemTech Centre).

Lees meer over OPCW

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.