nlende
Zoeken

Maersk Oil Gryphon A renovatie veiligheidssignalering

Project overview Engineer
Client: Maersk Oil UK Brian Lenos
Location: Gryphon A FPSO, Damen Ship Repair, Netherlands
Scope: Engineering, production, draft works and installation
Market: Offshore & Marine
Year: 2012
Engineer: Brian Lenos

De ‘Gryphon A’ FPSO is een Floating Production Storage en Offloading unit, geopereerd door Maersk Oil. De FPSO bevindt zich normaliter in de Noordzee op de Britse continentale vlak. In februari 2011 zet de Gryphon koers naar Rotterdam voor een complete renovatie…

Maersk Oil North Sea UK heeft Blomsma Signs & Safety uitgedaagd om de volledige veiligheidssignalering en alle veiligheids- gerelateerde tekeningen voor het gehele schip en topsides bij te werken binnen een periode van slechts twee maanden. We namen de uitdaging aan en hebben het project door middel van onze bewezen Total Project Service (TPS) methode met succes afgerond.

Blomsma Signs & Safety realiseerde een volledige scope voor veiligheidssignalering en veiligheidstekeningen, IMO leidingmarkering en een additionele scope voor Safeguard® Anti-slip trappanelen, bewegwijzering en instructie panelen.

Blomsma installeerde ook een vluchtroutegeleidingssysteem met gecertificeerd meetrapport volgens ISO15370. Alle IMO leidingmarkeringen zijn vervangen of vernieuwd, uniek door het toevoegen van GHS-symbolen voor het markeren van gevaarlijke stoffen.

Blomsma heeft de volgende onderdelen geimplementeerd;

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.