nlende
Zoeken

Blomsma krijgt opdracht JSS Karel Doorman

Geplaatst op 24 april 2014

Damen Schelde Naval Shipbuilding heeft Blomsma Signs & Safety de opdracht verstrekt voor realisatie van alle voorkomende veiligheidssignaleringen voor JSS Karel Doorman welke voor de Koninklijke Nederlandse Marine wordt gebouwd.

Het Joint Support Ship is inzetbaar voor bevoorrading op zee, strategisch zeetransport en logistieke ondersteuning vanaf zee. Het 204,7 meter lange vaartuig zal plaats bieden aan 171 bemanningsleden, is voorzien van een helikopterdek met 2 landingsplaatsen en heeft eigen laad- en losfaciliteiten en medische faciliteiten. Een uniek project, waarin al onze opgedane ervaring op het gebied van veiligheidssignaleringen benodigd is.

De volledige scope bestaat uit alle elementaire veiligheidssignaleringen zoals beschreven in de IMO en Solas, een volledig vluchtroute geleidingssysteem (Low Location Lighting) en specifieke signaleringen conform de Marine standaard. Meerdere montage teams zullen het werk gaan realiseren om het signproject gereed te hebben voor de geplande proefvaart in mei / juni.

Voor meer informatie over Damen Schelde Naval Shipbuilding kunt u de website bezoeken: www.damennaval.com

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.