nlende
Zoeken

Blomsma start met leidingmarkering Oiltanking Amsterdam

Geplaatst op 17 juni 2014

Blomsma Signs & Safety is gestart met de implementatie van leidingmarkering, tankmarkering en afsluiter identificatie markering voor Oiltanking, locatie Amsterdam Terminal. Na een quick scan op locatie is de scope en omvang voor de eerste fase bepaald. Naast de voorgeschreven GHS gevarensymbolen, stromingsrichting en mediumkleur is de wens van Oiltanking om ook specifieke informatie op de leidingmarkeringen af te beelden. Zo worden onder andere de leidingnummers en meer gedetailleerde mediumbenamingen toegepast. De markeringen voldoen aan de voorschriften vanuit wet- en regelgeving en bieden tevens informatie aan operators wat kan bijdragen aan het efficiënter opereren van de terminal.

De leidingmarkeringen worden uitgevoerd in hoogwaardige 3M Scotchcall materialen met een 3M overlaminaat welke de markeringen tegen weersinvloeden en de meest voorkomende basischemicaliën beschermen.

Onder leiding van een toegewezen projectengineer zal een team van monteurs de markeringen volgens de geldende veiligheidsregels van Oiltanking aanbrengen.

Voor meer informatie over Oiltanking Amsterdam kunt u de website bezoeken: www.oiltanking.com

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.