Lancering Resource Center Blomsma Signs & Safety

Lancering van het Blomsma Signs & Safety Resource Center

Blomsma Signs & Safety heeft een nieuw Resource Center op de website gelanceerd. Alle brochures, portfolios, white papers, factsheets/datasheets en certificaten zijn vanaf nu te vinden op één handige plek.

Als u geïnteresseerd bent in de wet- en regelgeving omtrent leidingmarkering en de uitdagingen die daar liggen met betrekking tot markering van leidingen met wisselende inhoud of de maatstaven rondom kwaliteit van leidingmarkering, lees dan vooral de white papers die aangeboden worden op het nieuwe Resource Center.

Onze brochures geven u per sector een overzicht van de eisen omtrent veiligheidssignalering en de diensten die Blomsma Signs & Safety u aanbiedt. In de portfolios vindt u per branche een inspirerende selectie van gerealiseerde veiligheidssignaleringsprojecten.

Onze keurmerken en behaalde certificaten zijn een bewijs van ons continue streven naar het behalen en behouden van de hoogste mogelijke kwaliteit van onze producten en diensten en in onze datasheets leest u de kenmerken van onze producten, zoals PolyesPro™, het speciaal samen met 3M ontwikkelde materiaal voor het markeren van leidingen.

U bezoekt hier ons nieuwe Resource Center